menou

7/15/2011

ELVIAL ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Στα 15 χρόνια της παρουσίας της στον κλάδο, η ELVIAL έδειξε εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια σε καινοτόμες ιδέες και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους διοίκησης. Ταυτόχρονα, η
εταιρία επεδίωξε και πέτυχε την καθετοποίηση της παραγωγής της και δημιούργησε ολοκληρωμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, που ικανοποιούν κα τις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών-συνεργατών της, δίνοντας τους την δυνατότητα να ανταποκριθούν θετικά στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις και ανταγωνιστικές συνθήκες της αγοράς.
Η ELVIAL έχει σχεδιάσει και αναπτύξει ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου για Πόρτες και Παράθυρα, Ρολά, Υαλοπετάσματα, Βιτρίνες, αναλαμβάνει τη σχεδίαση και παραγωγή προφίλ αλουμινίου για βιομηχανική χρήση σε μικρές ή μεγάλες διατομές, παρέχει ηλεκτροστατικές βαφές CFT (Crome Free Technology) υψηλής ποιότητας σε αποχρώσεις ξύλου και χρωμάτων RAL. Ταυτόχρονα, η εταιρία δραστηριοποιείται και στη μορφοποίηση ελασμάτων αλουμινίου και χάλυβα, παράγοντας οκτάπλευρο άξονα για ρολά και φυλλαράκι πολυουρεθάνης.
Με την ολοκληρωμένη αυτή σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, η ELVIAL διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες της για επιλογή ριζικής και μόνιμης λύσης στις προμήθειές τους.